Llicències ABTCat 2019


Llicència

llicencia 2019

La llicència habilita el seu titular per participar en las activitats i competicions esportives organitzades per l'ABTCat, IFBT i les entitats associades o afiliades a aquestes.

Tipus de llicències:

Anual, vàlida de l'1 de gener al 31 de desembre.

Torneig, vàlida durant el dia o dies de durada del torneig en què participi el jugador.

El posseïdor de la llicència en vigència gaudeix d'una cobertura d'assistència sanitària per accidents en la pràctica del beach tennis i desplaçaments (els accidents que es pateixin en anant o tornar cap a una activitat), durant el període de vigència de la seva llicència anual per tot l'Estat.

Preus 2019:

Categories Sub 18 (fins als 18 anys)
Anyal: 15 euros

Categories sènior (a partir 19 anys)
Anyal: 30 euros

Són jugadors sèniors els jugadors nascuts al 2.001 o abans.

Llicència torneig: Hi ha disponible una llicència pel dia o dies de durada del torneig, i els preus poden oscilar entre 5 o 10 euros en funció del grau del torneig.

*Les llicències de torneig no es poden demanar des de la web, es paguen el mateix dia del partit.

Forma de pagament:

Paypal - Després d'enviar totes les vostres dades del formulari, rebreu la confirmació i s'obrirà un enllaç a la passarel·la de pagament segur de Paypal, acabeu d'omplir les dades i formalitzeu el pagament a través de targeta de crèdit.

A través de Paypal l'ABTCat no coneixerà mai les dades de la vostra targeta.

Si ho preferiu també podeu fer el pagament, per transferència bancaria al compte que estarà indicat en el email de confirmació de les vostres dades.

Per qualsevol consulta enviar un email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

botollicencia

L'assegurança d'accidents està coberta per Catalana - Occidente SA, com actuar en cas d'accident veure l'apartat Mutualitat

 

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: