Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Catalunya subcampiona d'Europa a Sardenya

el .

foto grup joomlaMuravera a Sardenya ha tornat a ser la seu del Campionat d'Europa IFBT del 13 al 16 de setembre. Enguany ha estat una alta participació de països i record de jugadors catalans. La delegació catalana torna amb un total de set medalles en les categories pro i tres en les amateurs a banda de la medalla de plata per nacions.

La selecció catalana va aconseguir la medalla de plata després de superar als amfitrions, Sardenya, en els quarts de final, i Polònia en unes semifinals molt dures i disputades, que no es van decidir fins al partit de dobles mixtos de desempat.
Al contrari que en el mundial de principis d'estiu a Castelldefels, en aquesta ocasió Itàlia no va deixar cap opció i es va imposar amb claredat en la final (2-0).

banner europeu joomla
L'europeu es va estrenar amb les proves individuals, on Gerard Torres va guanyar la medalla d'or. Llàstima que Robert Calvo anés per la mateixa part del quadre i es trobessin a semifinals, Rober Calvo va ser bronze com a semifinalista.
Ja en dissabte, al dobles masculí, Gerard Torres i Pol Filella van ser finalistes de la prova masculina, un partit molt igualat i amb molta intensitat de joc i entre jugadors. A la mateixa prova Robert Calvo i Víctor Hernández van arribar fins a les semifinals.
A la prova amateur Marcial Prieto va fer bronze junt amb l'italià Carlo Soavi en arribar a les semifinals del dobles amateur.
Al dobles femení la parella Macarena Robledo i Alejandra Jiménez es van penjar el bronze després d'arribar a les semifinals.
Diumenge es van disputar els dobles mixtos, on Gerard Torres va conquerir una segona medalla d'or fent parella amb la italiana Ilaria Brunelli.
A la prova amateur les parelles Xenia Cantoni i Jaime Bellini, i Sara Pelayo i Marcial Prieto van arribar fins a les respectives semifinals aconseguint les medalles de bronze en la prova mixta amateur.
La jove, Sara Pelayo, única representant catalana en la prova Sub-15 va ser subcampiona d'Europa fent parella amb la italiana Giulia Giuliani.

sara joomla 

mixtes joomla 

Medaller
- Categories pro
Torneig per nacions (subcampions)
Gerard Torres (campió individual masculí)
Robert Calvo (bronze individual masculí)
Gerard Torres i Pol Filella (subcampions dobles masculí)
Robert Calvo i Víctor Hernández (bronze dobles masculí)
Macarena Robledo i Alejandra Jiménez (bronze dobles femení)
Gerard Torres (campió dobles mixtos)

- Categoria Sub-15
Sara Pelayo (subcampiona dobles femenins sub-15)

- Categories amateurs
Marcial Prieto (bronze dobles masculins)
Xènia Cantoni i Jaime Bellini (bronze dobles mixtos)
Sara Pelayo i Marcial Prieto (bronze dobles mixtos)

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: