Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Alta participació de jugadors locals al Vendrell

el .

marsalada 2018
El passat cap de setmana es va disputar el Torneig Open-2 Beach Tennis La Mar Salada a la platja de Calafell, un torneig on, com ja és habitual, va tenir una molt alta participació sobretot de jugadors no habituals del circuit i que sobretot van omplir les proves amateurs.

La prova masculina va aplegar fins a 26 parelles repartides entre les diferents categories. A la prova Pro, Claudio Petrillo, jugador italià que va formar parella amb Carlos Gunfaus i van vèncer a la parella formada per Alex Casas i Jordi Rodríguez.
La prova Amateur masculina va arrencar amb 16 parelles en la seva fase de lligueta i després de la primera eliminatoria va dividir-se en amateur plata i amateur bronze. A la final de la categoría plata van arribar tot de jovent que estreny fort en el beach tennis, Marc Filella i Pol Bistué es van imposar als germans Blau i Mar Clapés; mentre que a la categoria bronze, Gerard Marimon i Roger Solà es van imposar a la final a la parella Fernando González i Francisco Cebrian;
Simultàniament, en dobles femení Open-2, la parella Mireia Rebull i Clara Grifoll es van imposar a la parella pratenca Esther González i Xenia Cantoni.
Mentre que a la prova AMATEUR femenina, Júlia Navarro i Isabel Beltri van guanyar la final contra Laura Goñi i Paula Torres.
Aquest torneig de La Mar Salada a la Calafell sempre ens permet gaudir d'una prova infantil amb una molt alta participació on 18 nens i nenes van disputar la categoria Sub-12 on Teo Baldrich i Fran Rivera es van imposar a Guillem Casas i Ignacio Glera.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: