Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Alex Albors i Pep Costa campions de l'Open 1 de la guingueta Tibu-Ron

el .

tiburon1El diumenge 29 de Juliol s'ha disputat el Torneig OPEN-1 a la guingueta Tibu-Ron de Castelldefels, prova puntuable del Circuit de Català ABTCat, on malauradament es van haver de suspendre les proves femenina i mixta per la baixa participació, mentre que les proves masculines s'han disputat amb tota normalitat en les seves dues categories, amateur i pro.

La prova masculina Pro Alex Albors i Pep Costa van vèncer a Pol Filella i Santi Puente en un llarg i igualat partit, on la parella Filella - Puente es va endur el primer set per 6 – 1, Albors – Costa van superar el segon set per 4 – 6 i anant al desempat on els campions Albors i Costa van vèncer per un ajustat 9 - 11.
Simultàniament, es va disputar la final amateur on la parella Marcial Prieto i Oliver Garcia van superar a Pablo Sterpetti i Fran Baquero per 9 – 8, en un partit que també es va decidir al desempat, com s'havia també decidit en la final Pro.
El proper cap de setmana el Circuit Català ABTCat continua, i es desplaça a la guingueta La Mar Salada a la platja del sanatori d'El Vendrell, on us esperem de nou.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: