Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Gerard Rodriguez i Antomi Ramos, i Mireia Rebull i Ekaterina Byakina guanyen el Campionat de Catalunya

el .

ccatalunya2Vilanova i la Geltrú va acollir el Campionat de Catalunya per l'ABTCat a la platja de Ribes Roges a la zona de la base nàutica, el torneig estava dotat amb 1200 euros en premis, i va enfrontar les millors raquetes catalanes i també amb presència internacional. En Dobles Masculí la final la van guanyar la parella formada pel Gerard Rodríguez i Antomi Ramos en un partit disputat a dos sets contra Pol Filella i Luis M. Reyes, en Dobles Femení la victòria va ser per la parella catalano-rusa Mireia Rebull i Ekaterina Byakina contra Eva Fernandez i Tania Gonzalez al desempat.

A la prova mixta la parella Gerard Rodríguez i Ekaterina Byakina van guanyar en un igualadíssim partit decidit també al desempat a la parella Pol Filella i Sabrina Lopez.
En Dobles Masculí amateur els campions van ser Chencho Valero i Laurent Vito que van guanyar als locals Marc Rodríguez i David Ortega, mentre que a la final femenina amateur van guanyar Esther González i Teri Reinhardt contra Sara Pelayo i Xènia Cantoni.
L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de la Regidora d'esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Blanca Albà, Erik Ocampo del C.T. Vilanova i Joan Egea president de l'Associació Beach Tennis de Catalunya.

ccatalunya1 ccatalunya3

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: