Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges

ABTCat organitza la fira d'entitats esportives de Sant Andreu a La Maquinista

el .

la maquinista1

Ahir diumenge 3 de juny es va celebrar la XI Cursa La Maquinista que es va complementar amb "El Dia de l'Esport a La Maquinista" on moltes entitats del districte de Sant Andreu van participar en aquesta jornada esportiva en una fira d'entitats que va ser organitzada i coordinada per l' Associació Beach Tennis de Catalunya.

La Maquinista va mostrar la seva confiança en la nostra Associació per dirigir i coordinar aquest esdeveniment on totes les entitats van disposar d'un estand d'informació i diferents espais per dinamitzar les seves activitats per a infants i per tota la família.

Hi havia activitats de tot tipus des de futbol, bàsquet, beach tennis, mini tennis, escacs o handbol fins a lluita, judo, patinatge artístic, hoquei o cotxes teledirigits. També va estar amenitzada per una activitat dirigida de Zumba a càrrec dels tècnics del CN Sant Andreu.

ABTCat, a banda de portar tota l'organització i coordinació de la fira, no va faltar com a entitat participant i els infants van poder gaudir juntament amb els seus familiars de la nostra modalitat dintre del nostre gran inflable.

La pluja va respectar gairebé tota la jornada i prop d'unes 400 persones van poder gaudir d'un matí ple d'activitats físiques i esportives al pàrquing exterior de La Maquinista

la maquinista2

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: