Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

ABTCat organitza la fira d'entitats esportives de Sant Andreu a La Maquinista

el .

la maquinista1

Ahir diumenge 3 de juny es va celebrar la XI Cursa La Maquinista que es va complementar amb "El Dia de l'Esport a La Maquinista" on moltes entitats del districte de Sant Andreu van participar en aquesta jornada esportiva en una fira d'entitats que va ser organitzada i coordinada per l' Associació Beach Tennis de Catalunya.

La Maquinista va mostrar la seva confiança en la nostra Associació per dirigir i coordinar aquest esdeveniment on totes les entitats van disposar d'un estand d'informació i diferents espais per dinamitzar les seves activitats per a infants i per tota la família.

Hi havia activitats de tot tipus des de futbol, bàsquet, beach tennis, mini tennis, escacs o handbol fins a lluita, judo, patinatge artístic, hoquei o cotxes teledirigits. També va estar amenitzada per una activitat dirigida de Zumba a càrrec dels tècnics del CN Sant Andreu.

ABTCat, a banda de portar tota l'organització i coordinació de la fira, no va faltar com a entitat participant i els infants van poder gaudir juntament amb els seus familiars de la nostra modalitat dintre del nostre gran inflable.

La pluja va respectar gairebé tota la jornada i prop d'unes 400 persones van poder gaudir d'un matí ple d'activitats físiques i esportives al pàrquing exterior de La Maquinista

la maquinista2

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: