2009 - 1r.Torneig ABTCat
Platja del Somorrostro - Barcelona
2010 - Campionat Mundial
Marina di Ravenna - Itàlia
2011 - Barcelona World Cup Tour
Platja del Somorrostro - Barcelona
2011 - Barcelona World Cup Tour
Platja del Somorrostro - Barcelona
2011 - Campionat de Catalunya
Platja del Bogatell - Barcelona
2012 - Campionat Mundial
Marina di Ravenna - Itàlia
2013 - European Championships
Platja del Somorrostro - Barcelona
2014 - Festa dels Súpers
Monjuïc - Barcelona
2014 - Barcelona World Championships
Selecció Catalana, Campiona - Barcelona
2015 - Festa dels Súpers
Monjuïc - Barcelona
2016 - Curs de Formació
INEFC - Barcelona
2017 - Coppa Presidente
Faenza - Itàlia
2018 - Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana - Castelldefels

Catalunya subcampiona mundial de beach tennis

el .

Itàlia guanya l'or per nacions i també mostra la seva hegemonia en la majoria de competicions en disputa.
mundial 2017 3La selecció catalana torna a pujar al pòdium del mundial tres anys després del seu darrer títol. La final de seleccions la van jugar, per part de Catalunya, Gerard Rodríguez i Gerard Torres (dobles masculí) i Gemma Egea i Mireia Rebull (dobles femení), que van perdre, respectivament, contra Marco Mazzotti i Filipo Tura; i Lucia Caldironi i Patrizia Pirazzini.

En aquest cas, però, no va poder vèncer Itàlia en la final, després de superar a Letònia i Bèlgica en les semifinals i quarts respectivament. Per part d'Itàlia que abans de la final havia batut Àustria i els Estats Units. En total, van participar en el torneig 10 nacions diferents, entre les quals s'inclou Portugal, Sardenya, Finlàndia i Flandes.
L'equip de l'Associació Beach Tennis de Catalunya (ABTCat) ha estat format pels següents jugadors Gerard Rodríguez, Gerard Torres, Gemma Egea, Alejandra Porteiro, Mireia Rebull, Pol Filella, Santi Puente i Àlex Albors.

mundial 2017 2
Cal destacar l'hegemonia italiana en la majoria de competicions que es van imposant en els individuals i els dobles pro, masculins, femenins i mixtes. El jugador italià Marco Mazzotti es va erigir en una peça fonamental per a la victòria italiana tant en els dobles masculí pro com en la final de seleccions.

Hem de destacar també la selecció dels Estats Units que va posar en dificultats en les semifinals als campions, que van haver de decidir l'eliminatòria desempatant en el mixt.

Els medallistes catalans van ser els següents: Àlex Albors i Cristóbal Ramírez (plata, dobles masculí pro); Joaquim Campillo (bronze, dobles masculí pro, fent parella amb l'alemany Richard Mast); Alejandra Jiménez (bronze, dobles femení pro, fent parella amb l'andalusa Sabrina López García); Pol Filella (plata, dobles mixtes pro, fent parella amb la canària Carla Marrero); Santi Puente (bronze, dobles mixtes pro, fent parella amb l'andalusa Sabrina López García); Gerard Torres (plata, individual masculí pro); Pol Filella (bronze, individual masculí pro); Àlex Albors i Lluís González (plata, dobles masculí de més de 45 anys); Esther González (bronze, dobles femení de més de 40 anys, fent parella amb la nord-americana Nancy Howard); Jordi Vega i Víctor Duran (or, dobles masculí sub-16); i Ignasi Pujadas i Ignasi Soley (plata, dobles masculí sub-16).

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: