Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Campionat Mundial Beach Tennis

el .

world10S'apropa una de les dates més esperades del Beach Tennis mundial, Barcelona i l'Associació Beach Tennis de Catalunya acolliran la 17a edició del Campionat del Món del Beach Tennis de la IFBT. Jugadors i jugadores d'arreu del món disputaran les diferents proves de les quals constarà el gran campionat que tindrà lloc del 29 de Juny al 2 de Juliol.

Competició de Nacions, proves amateur, categories Pro, individuals masculins i femenins d'entre moltes altres opcions de competició que es podran gaudir a les platges de Barcelona. Una bona representació de jugadors de Letònia, Finlàndia, Estats Units, Bèlgica, Portugal, Egipte, cal destacar també una bona participació aquest any de jugador i jugadores de Sardenya.
Us animem que participeu al mundial, ja que hi ha un ampli ventall de proves de tots els nivells. El Campionat del Món també comptarà amb la tercera prova del Circuit Amateur de l'ABTCat.
Programa campionat
Inscripcions Campionat Mundial
L'Associació Beach Tennis de Catalunya està ultimant els últims detalls de la preparació que es mereix un esdeveniment com aquest. Una grada de 250 persones guarnirà la pista central on s'espera que es visquin partits molt emocionants com en els darrers anys. Pel que respecte a la nostra selecció, esperem que lluitin al màxim nivell per intentar alçar-se amb la victòria de la Competició de Nacions on l'any passat Itàlia va guanyar a Grècia en la final. Moltes sorpreses n'esperen durant aquests dies que queden perquè arribi l'inici d'un dels tornejos més importants del Beach Tennis actual.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: