Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

El bon ambient protagonista del torneig amateur Latitud Norte

el .

El passat cap de setmana es va disputar a Les Botigues de Sitges, el Torneig Amateur Latitud Norte. Diumenge vam viure un torneig emocionant amb finals molt disputades i molt bon ambient entre tots els participants. Al matí van tenir lloc les categories masculina i femenina mentre que a la tarda, es va disputar la categoria mixta. A la categoria de masculí Alexis Sorribas i Francisco Javier Baquero van vèncer a Toni Capaces i Chencho Valero en una final molt ajustada que es va decidir en el tie-break.

Simultàniament, en dobles femení, Carlota Leandres i Silvia Muñoz van guanyar a Natalie Chidgey i Maria Ampudia en la final d'un torneig que van dominar clarament. Després d'una parada per dinar on les raquetes van deixar de ser protagonistes per deixar pas als entrepans i refrescos del Xiringuito Latitud Norte, al qual hem d'agrair la seva col·laboració al llarg del dia, es va jugar la categoria mixta on Sito Minguez i Ninoska Souto no van donar treva en cap partit i s'enduien la final davant de Robert Calvo i Laura Gonzalvo.latitud 2

Cal agrair la presencia de XC Group que al llarg del torneig van oferir els seus serveis de fisoterapia esportiva a tots els jugadors que ho van requerir, i del suport de l'Ajuntament de Sitges per fer possible aquest esdeveniment a les platges del seu municipi. Després d'aquest torneig Baquero, campió en dobles masculí, Marcial Prieto i Jose Luis Berdun empaten a 50 punts al capdavant del rànquing del Circuit Amateur de l'Associació de Beach Tennis de Catalunya. Pel que fa a les noies, Esther Gonzalez amb 80 punts i Laura Barceló amb 55 dominen la categoria.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: