2009 - 1r.Torneig ABTCat
Platja del Somorrostro - Barcelona
2010 - Campionat Mundial
Marina di Ravenna - Itàlia
2011 - Barcelona World Cup Tour
Platja del Somorrostro - Barcelona
2011 - Barcelona World Cup Tour
Platja del Somorrostro - Barcelona
2011 - Campionat de Catalunya
Platja del Bogatell - Barcelona
2012 - Campionat Mundial
Marina di Ravenna - Itàlia
2013 - European Championships
Platja del Somorrostro - Barcelona
2014 - Festa dels Súpers
Monjuïc - Barcelona
2014 - Barcelona World Championships
Selecció Catalana, Campiona - Barcelona
2015 - Festa dels Súpers
Monjuïc - Barcelona
2016 - Curs de Formació
INEFC - Barcelona
2017 - Coppa Presidente
Faenza - Itàlia
2018 - Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana - Castelldefels

El bon ambient protagonista del torneig amateur Latitud Norte

el .

El passat cap de setmana es va disputar a Les Botigues de Sitges, el Torneig Amateur Latitud Norte. Diumenge vam viure un torneig emocionant amb finals molt disputades i molt bon ambient entre tots els participants. Al matí van tenir lloc les categories masculina i femenina mentre que a la tarda, es va disputar la categoria mixta. A la categoria de masculí Alexis Sorribas i Francisco Javier Baquero van vèncer a Toni Capaces i Chencho Valero en una final molt ajustada que es va decidir en el tie-break.

Simultàniament, en dobles femení, Carlota Leandres i Silvia Muñoz van guanyar a Natalie Chidgey i Maria Ampudia en la final d'un torneig que van dominar clarament. Després d'una parada per dinar on les raquetes van deixar de ser protagonistes per deixar pas als entrepans i refrescos del Xiringuito Latitud Norte, al qual hem d'agrair la seva col·laboració al llarg del dia, es va jugar la categoria mixta on Sito Minguez i Ninoska Souto no van donar treva en cap partit i s'enduien la final davant de Robert Calvo i Laura Gonzalvo.latitud 2

Cal agrair la presencia de XC Group que al llarg del torneig van oferir els seus serveis de fisoterapia esportiva a tots els jugadors que ho van requerir, i del suport de l'Ajuntament de Sitges per fer possible aquest esdeveniment a les platges del seu municipi. Després d'aquest torneig Baquero, campió en dobles masculí, Marcial Prieto i Jose Luis Berdun empaten a 50 punts al capdavant del rànquing del Circuit Amateur de l'Associació de Beach Tennis de Catalunya. Pel que fa a les noies, Esther Gonzalez amb 80 punts i Laura Barceló amb 55 dominen la categoria.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: