Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Èxit espectacular dels jugadors catalans al Gran Premi d'Espanya a Vera

el .

vera2Els passats dies 27 i 28 de maig es va disputar a Vera, a la província d'Almeria, l'Open 1500 de la I.F.B.T Gran Premio de España. El cap de setmana va ser un èxit per els nostres jugadors, ja que van aconseguir uns resultats molt bons. Tant és així que els 4 jugadors de la gran final en categoria masculina, eren catalans. El Gran Premi es va dividir en dos tornejos durant els dos dies, dissabte 500 euros en premis es van repartir entre guanyadors i finalistes de les categories de dobles masculí i femení Pro i diumenge, 1000 euros.

Les dones per la seva banda, no van tenir tanta sort i van arribar fins a la ronda de semifinals, on van lluitar amb força però es van quedar tan sols a un pas per poder arribar a la final. Les parelles Alejandra Jiménez i Clara Grifoll per un cantó i Anna Tubau i Ivet Escamilla van quedar-se a les portes de la final els dos dies, però no es pot negar que van fer un "Gran Premio" del qual es poden sentir orgulloses per l'esperit de lluita mostrat. Les finals es van decantar per Sivia Poggi i Stefania Toracci que van guanyar a les joves promeses d'Almeria Sabrina López i Andrea Morillas. Però la cara de la moneda, indiscutiblement van ser les grans finals masculines disputades entre els nostres jugadors Gerard Torres i Àlex Albors que es van enfrontar a Pol Filella i Santi Puente. Els primers es van alçar amb la victòria de dissabte després d'una final emocionant que va fer vibrar als presents i van alçar el Beach Tennis català a un nivell excel·lent. La final es va decidir, en un super tie-break. El diumenge es van invertir els papers i aquest cop, van ser Pol Filella i Santi Puente que ja havien avisat de les seves possibilitats el que es feien amb el torneig guanyant a Alex Albors i Gerard Torres amb un contundent primer set amb 6 a 1, i un disputat segon amb un 7 a 5, després un punt llarg, llarguíssim i lluitat pels quatre jugadors que el va donar la victòria.
Cal destacar la gran participació dels jugadors de l'Associació de Beach Tennis d'El Prat que van traslladar un grup de nou jugadors/es. No podríem haver tingut un millor final per aquest torneig on sens dubte, els protagonistes van ser els catalans.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: