Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Nou circuit amateur de beach tennis

el .

circuit amateur 2017 1Cada dia que passa s'acosta més l'estiu i l'Associació Beach Tennis de Catalunya ha preparat una temporada repleta de sorpreses pels nostres esportistes amateurs. La més destacada és que aquest any gaudirem d'un nou circuit amateur que consta d'un mínim de deu tornejos que es disputaran al llarg de la temporada amb grans i sorprenents premis pels afortunats que aconsegueixin les primeres posicions de la classificació del circuit, tant en la categoria masculina com en la femenina.

Les proves es disputaran independentment o conjuntament amb altres tornejos de categoria Pro.
El circuit començarà el pròxim 20 de maig i finalitzarà el 7 d'octubre al mateix lloc, a la guingueta El Calamar d'El Prat. La gran novetat són les guinguetes que col·laboraran per primera vegada aquest any, Latitud Norte a les Botigues de Sitges amb tres proves i l'Ancla de Castelldefels amb una.
Barcelona tornarà un any més la seu del Campionat Mundial de Beach Tennis i aquest campionat serà la joia de la corona del Circuit Amateur, per la participació de jugadors estrangers.
L'altra prova destacable és sens dubte el Campionat de Catalunya Amateur organitzat pel C.T. Vilanova a la guingueta l'Ú on els participants lluitaran per aconseguir la medalla anhelada i seguir escalant posicions en la classificació.
En finalitzar el circuit els dos primers classificats de les categories masculina i femenina rebran el més que merescut premi que és la participació en un torneig indoor a l'hivern a Itàlia que inclou les despeses de transport i allotjament. Els tercers, quarts i cinquens classificats tindran com a premi una raqueta.
Podran participar en el circuit amateur únicament els jugadors i jugadores que en la data d'inici del circuit tinguin com a màxim de mitjana de classificació nacional 90 punts. (la vostra mitjana està ja disponible i la podeu consultar a la classificació nacional)

Consultar el Reglament i Normativa del Circuit Amateur

Les ganes d'estiu i els nervis per començar a competir i a gaudir d'aquest esport fa que estiguem impacients esperant que comenci el circuit, fins aviat!

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: