Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges

El beach tennis torna a la Festa dels Súpers

el .

festa supers 2015 aL'Anella Olímpica de Montjuïc acull aquest cap de setmana (22 i 23 d'octubre) la tradicional Festa dels Súpers. Milers de famílies tindràn l'oportunitat de participar en diferents activitats i provar alguns esports, com el Beach Tennis. Jugadors de l'Associació Beach Tennis Catalunya (ABTCat) estaràn presents per ensenyar als més petits què significa el beach tennis. Tots els nens que vulguin podran agafar una raqueta i sentir-se jugadors d'aquest esport en continuo creixement, amb una gran acollida a les platges catalanes.

L'ABTCat posarà a disposició de tots els assistens com ja va fer l'any passat la primera pista inflable de Beach Tennis en tot el món. La pista de l'ABTCat estarà ubicada al costat de la Torre Calatrava, stand núm. 53, juntament amb les diferents entitats presents que acull la Plataforma Proseleccions Catalanes.

Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats pels més petits, com un rocòdrom de la FEEC, i la possibilitat de practicar el korfbal. Tot plegat estarà obert al públic dissabte de 10:00h a 19:00h i diumenge de 10:00h a 18:00h.

 

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: