Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges
2017 IFBT WORLD CHAMPIONSHIPS
29 juny al 2 juliol - Barcelona
Gran Premio de España
Vera - Almería
Gran Premio de España (Santi Puente i Pol Filella campions Open 1000)
Vera - Almería

La selecció catalana de beach tennis sots campiona d'Europa

el .

equip2Per tercera ocasió Sardenya ha estat l'escenari del Campionat d'Europa, i com en las darreres edicions els jugadors catalans han tingut un paper molt destacat tant en les probes obertes com en el campionat per nacions on han aconseguit la plata.
Itàlia ha estat la campiona de l'europeu desprès de vèncer la selecció catalana per 2-0. Marco Mazotti i Luca Gibini guanyaven el dobles masculí davant dels catalans Gerard Rodríguez i Gerard Torres, i les italianes Patrizia Pirazini i Lucia Caldironi a les catalanes Maria Enguix i Alejandra Jiménez.

En el campionat obert en la proba de Dobles Masculí, la final ha estat protagonitzada únicament per jugadors catalans. Gerard Rodríguez i Gerard Torres s'han endut la medalla d'or, davant dels finalistes Alex Albors i Martí Magriñá (medalla de plata) i bronze per Gael Rodríguez i Pol Filella. D'altra banda, en Dobles Femení les vencedores han estat las italianes Ilaria e Claudia Brunelli davant les seves compatriotes Patrizia Pirazini i Lucia Caldironi, el bronze ha estat per les catalanes Maria Enguix i Alejandra Jiménez. En mixtes els campions i finalistes han sigut dos parelles italo-catalanes Gerard Torres i Claudia Brunelli medalla d'or, i Alex Albors i Ilaria Brunelli medalla de plata, en tercer lloc i medalla de bronze pels catalans Maria Enguix i Pol filella.
Els jugadors catalans que han disputat aquest torneig internacional a les platges de Muravera (Sardenya) i que han representat l'Associació Beach Tennis Catalunya - ABTCat, entitat afiliada a la IFBT Federació Internacional de Beach Tennis: Gerard Torres, Gerard Rodríguez, Alex Albors, Pol Filella, Gael Rodriguez i Martí Magriñá en nois i Alejandra Jiménez, Maria Enguix, Ivet Escamilla i Mari Carmona en noies.

final-nois noies
nois

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: