Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Italia guanya el Mundial de Beach Tennis IFBT Barcelona 2016

el .

thumb img 6905 1024La Selecció Italiana guanya per segon any consecutiu el Mundial de Beach Tennis. Ha
superat a Grècia amb els dos partits, de femení i masculí. Amb aquesta victòria, Itàlia es consolida una vegada més com la gran potencia del Beach Tennis mundial. Per la seva banda, Catalunya, aquest any tampoc ha pogut pujar al pòdium al quedar eliminada en  quarts de final per la selecció grega, finalista d'aquesta edició. Aquesta selecció ha estat la revelació del Mundial, aconseguint la medalla de plata en la Competició per Nacions i forta presència ens els podis d'altres categories. Els semifinalistes han estat Puerto Rico i Bèlgica, que també han tingut un bon paper en les diferents competicions del torneig.

Pel que fa als Dobles Femení i Masculí Pro, Catalunya ha arribat a tenir representació al podi en categoria masculina. La medalla d'or ha estat pels portoriquenys Luis Miguel Reyes i Freddy Vélez. Els italians Carlo Soavi i Simone Vianello han ocupat la segona plaça del podi. Pel que fa a la tercera plaça ha tingut protagonisme català, amb Martí Magriná i Alex Albors i Gerard Torres i Gael Rodríguez. En femení, han aconseguit la victòria les italianesLucia Caldironi i Patrizia Pirazzini, que han superat a les belgues Eva Maes i Sindy Put. La medalla de bronze ha estat per Marisa Mora i Maria Piert Huet i Liana Scarmin i Sonia Babini.

thumb img 6905 1024
La cerimonia de lliurament de medalles a comptat amb la presència Sr. Santi Siquier Representant Territorial de Barcelona del Consell Català de l'Esport, el Sr. David Escudé Comissionat d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, el Sr. Giandomenico Bellettini president de la Federació Internacional de Beach Tennis, Sr. Antonio Pequeño en representació de Canon España, i el Sr. Joan Egea president de l'Associació Beach Tennis de Catalunya.
L'Associació Beach Tennis de Catalunya tanca aquesta tercera edició del Mundial IFBT Beach Tennis Barcelona 2016 amb gran èxit de participació i d'organització. Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya s'ha aconseguit fer créixer la ciutat en turisme esportiu. Jugadors d'arreu del món s'han trobat a la Platja de la Nova Mar Bella per tercer any consecutiu, situant la ciutat comtal com a referència mundial d'aquest esport.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: