Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges

Gerard Rodríguez - Gerard Torres i Maria Enguix – Alejandra Jiménez guanyen l’Open 1 de Circuit Castelldefels del Tibu-ron

el .

masculi proEl tercer torneig del Circuit Castelldefels ha portat als millor jugadors catalans a participar en aquest torneig puntuable per la classificació mundial IFBT amb categoria Open 1, que va repartir 1000 euros en premis per les categories dobles masculí i femení or.
En categoria masculina or els guanyadors han estat Gerard Rodríguez i Gerard Torres que s'imposaven a la final a Pol Filella i Joaquim Campillo, en dones Maria Enguix i Alejandra Jímenez guanyaven a Cristina Bala i Lara Tena.


En categoria mixtes or Lluis Gonzalez i Maria Enguix guanyaven a Anna Pérez i Alex Moya.

femeni pro mixtes or
mixtes argent  

En categoria masculí argent els campions van estar Oriol Soler i Albert Martínez davant de Marcial Prieto i José Luis Berdun. En femení Sara Garcia i Mar Cabrera s'imposaven a Marta Guerrero i Irene Agout.
En dobles mixtes argent Oriol Soler i Sara Garcia van guanyar a Albert Martínez i Mar Cabrera.
El proper 13 d'agost teniu l'oportunitat de disputar un nou torneig categoria Open 2 a les platges de Sant Salvador – Calafell al xiringuito La Mar Salada. Les categories del torneig son amateur, pro i infantil.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: