Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
Luca Amaducci i Alessandro Ciapinni en dobles masculí i Rosa Sitjà i Pilar Escandell en dobles femeni, campions del primer campionat d'Europa IFBT

 

La tercera jornada del primer campionat d'Europa de beach tennis de la Federació Internacional, ha estat pels dobles masculí i femení.

En dobles masculí la parella italianes Luca Amaducci i Alessandro Ciappini guanyaven als seus compatriotes Nicolas Frontali i Davide Aloisi. En femení el duel parlava català. Rosa Sitjà i Pilar Escandell guanyaven a les barcelonines Gemma Egea i Laura Herrero per 9-5.

 

Cal destacar el gran campionat realitzat pel jove de només 17 anys Alessandro Ciappini que va guanyar en dobles masculí, va ser finalista en dobles mixtes i tercer en individual masculí.

Quadre de Campions

Les finals vam comptar amb la presència de la futura regidora d'esports de l'Ajuntament de Barcelona Sra. Mayte Fandos, del regidor del Districte de Sant Andreu Sr. Raimond Blasi, del President de la Federació Internacional de Beach Tennis Dott. Giandomenico Bellettini, i del President de l'ABTCat i vicepresident de la Federació Internacional Sr. Joan Egea.

La Sra. Àngels Oró consellera d'esports, la Sra. Monserrat Benedí consellera de Sant Andreu i el President de la Comissió d'Esports de UDC Sr. Àlex Miró, van fer presència en diferents moments del torneig.

 

 

final fem2_2

 

 

 

fotos oficials torneig Jèssica Colomina

Album de fotos

 

 

 

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: