Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
Dos proves programades durant el mes de juliol, totes puntuables per la classificació catalana ABTCat.

circuit2011La pròxima prova serà el 10 de juliol a la platja del Somorrostro a Barcelona amb la darrera del circuit Canon BCN Trophy que tindrà com a premi càmeres de fotos pels guanyadors de la prova del dia de dobles masculí i femení Or, i també el premi especial pels guanyadors del circuit.

El 23 de juliol el CT A. Gimeno amb col·laboració del XECC, a Castelldefels, que repeteix desprès de l'èxit d'organització de l'any passat on van aplegar més de 300 jugadors.

La qualitat i alt nivell del tornejos ABTCat fa que ja siguin un referent internacional com ho demostra la participació d'un grup de jugados italians del Club Rosolina-Albarella a la darrera edició del Canon BCN Trophy del 5 de juny, o que en França es doni com a premi d'un torneig participar en la prova del Canon BCN Trophy del proper 10 de juliol. També es habitual que vinguin els millors jugadors canaris, balears, de Murcia i de Melilla.

L'ABTCat esta reconeguda internacionalment i es membre de la Federació Internacional de Beach Tennis, i les proves jugades en territori català puntuen per la nova classificació internacional IFBT.

10/7/2011 Canon Barcelona Trophy

23/7/2011 Torneig Castelldefels

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: