Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges
Dos proves programades durant el mes de juliol, totes puntuables per la classificació catalana ABTCat.

circuit2011La pròxima prova serà el 10 de juliol a la platja del Somorrostro a Barcelona amb la darrera del circuit Canon BCN Trophy que tindrà com a premi càmeres de fotos pels guanyadors de la prova del dia de dobles masculí i femení Or, i també el premi especial pels guanyadors del circuit.

El 23 de juliol el CT A. Gimeno amb col·laboració del XECC, a Castelldefels, que repeteix desprès de l'èxit d'organització de l'any passat on van aplegar més de 300 jugadors.

La qualitat i alt nivell del tornejos ABTCat fa que ja siguin un referent internacional com ho demostra la participació d'un grup de jugados italians del Club Rosolina-Albarella a la darrera edició del Canon BCN Trophy del 5 de juny, o que en França es doni com a premi d'un torneig participar en la prova del Canon BCN Trophy del proper 10 de juliol. També es habitual que vinguin els millors jugadors canaris, balears, de Murcia i de Melilla.

L'ABTCat esta reconeguda internacionalment i es membre de la Federació Internacional de Beach Tennis, i les proves jugades en territori català puntuen per la nova classificació internacional IFBT.

10/7/2011 Canon Barcelona Trophy

23/7/2011 Torneig Castelldefels

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: