Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
La selecció de Catalunya arriba a Marina di Ravenna per participar al campionat per Nacions, que comença dijous al vespre.imagen 003_1
 
Primeres imatges de l'equip català que ja ha arribat a Marina di Ravenna.
A partir del dijous 28 de juliol, l'equip representant de l'ABTCat (Associació Beach Tennis Catalunya) participarà per segona vegada en el Campionat Mundial de beach tennis que es celebra a Marina de Ravenna, organitzat per la IFBT (Federació Internacional de Beach Tennis.

La representació catalana esta formada pels jugadors i jugadores Gemma Egea, Alba Gamell, Emma Sandoval, Anna Masfarné, Cristobal Ramírez, Martí Magriñá, Jorge Herrero i Marc Santin.
L'equip català classificat l'any passat en quarta posició espera poder enguany aconseguir millorar els resultats.

Les competicions es disputen al centre Marina Bay a la població de Marina di Ravenna, on s'ha muntat quatre pistes centrals i grades amb capacitat per dues mil persones, que com en altres ocasions s'omplen per les finals del diumenge.


Les competicions per Nacions es disputen de dijous a dissabte a la nit, i es jornades diürnes s'aprofiten per organitzar competicions obertes paral·leles, tant en les modalitats de beach tennis com de Racket Volley (modalitat que es juga amb raqueta de tennis) las finals de les Nacions es disputaran el diumenge a partir de les quatre de la tarda.


L'ABTCat fundada l'any 2009, està afiliada a la IFBT des del 2010 i és la representant de la federació internacional a Catalunya.
L'ABTCat en aquest dos anys d'existència, ha organitzat un campionat internacional inscrit en la World Cup l'any 2010, i el primer europeu el 2011 a més del Circuit Català de Beach Tennis amb unes 12 proves anuals, en diferent poblacions catalanes.

 

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: